Onze Early Bird Discount voor standhouders

Ben jij de pionier om samen met ons het toerisme back on track te brengen? Op 28, 29 en 30 januari strijkt Vakantie Expo neer in Antwerp Expo. Drie dagen vol inspiratie, droomreizen en reizen op maat. Gebaseerd op de jarenlange successen van Vakantiesalon Antwerpen dat al sinds 1978 plaatsvindt, best practices van de afgelopen edities en de feedback van onze vele standhouders stellen we vandaag met veel trots “Vakantie Expo” voor. Een sterke vertrouwde formule in een nieuw en modern jasje.

Voor onze toekomstige standhouders zijn we blij een Early Bird Discount aan te bieden. Reserveer je stand voor 31 augustus 2021 en geniet 10% korting op je stand. Bovendien geniet je bij deze Early Bird Discount ook van ons Covid Protection Plan: indien de beurs afgelast wordt door de gevolgen van het coronavirus, krijg je je stand 100% terugbetaald.

Maar er is zoveel meer

Al onze huidige standhouders, alsook iedereen die een stand reserveert tijdens de vroegboek periode, neemt gratis deel aan het Vakantie Expo Ambassador programma. 


Door dit programma ontvang je een waaier aan voordelen:

  • Jouw logo op de Vakantie Expo website
  • Jouw stand wordt uitgelicht op het Vakantie Expo grondplan
  • 2 dedicated social media posts op de Vakantie Expo Instagram en Facebook
  • 1 dedicated blog op de Vakantie Expo website
  • Jouw logo (in loop) op de algemene schermen tijdens de beurs

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email