Van Vakantiesalon naar Vakantie Expo

Er is al genoeg over geschreven, gepraat en gedebatteerd, maar we kunnen er niet om heen. De pandemie van het afgelopen jaar heeft ervoor gezorgd dat we verschillende dromen noodgedwongen moesten uitstellen, toch zorgde dit ook voor een verplichte pauze. Tijd om even stil te staan en opnieuw op te laden. Zo kregen we de inspiratie en de tijd om andere dromen te realiseren.

Dat hebben wij ook gedaan. Gebaseerd op de jarenlange successen van Vakantiesalon Antwerpen dat al sinds 1978 plaatsvindt, best practices van de afgelopen edities en de feedback van onze vele standhouders stellen we vandaag met veel trots “Vakantie Expo” voor. Een sterke vertrouwde formule in een nieuw en modern jasje.

Een reisbeurs vol inspiratie voor jong en oud. Je ontdekt er tijdens je ontspannende verblijf alle hoeken van de wereld en stippelt jouw reis op maat uit. Avontuur? Of liever zon zee strand? Het hoge Noorden? Of liever ver weg in een tropische omgeving? Jouw reisplannen voor 2022 maak je op Vakantie Expo. Ondertussen snuif je de sfeer van je volgende reis al op tijdens je bezoek.

Ben jij klaar om de wereld weer te gaan ontdekken?

Zien we jou daar?

Hou 28, 29 en 30 januari zeker vrij in je agenda, dan verovert Vakantie Expo jouw reisdromen in Antwerp Expo. Meer informatie over tickets volgt binnenkort. 

Meer informatie vind je op volgende pagina’s:

Blijf op de hoogte van Vakantie Expo en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email